woensdag 15 september 2010

ff aan jullie laten zien

Hallo , heb van de week samen met moeders en zusje 36 flesjes distress inkt gekocht(gisteren binnen gekregen), ik ben druk aan het oefenen ,wat vinden jullie ervan,
voor de gene die distressen, welk papier gebruiken jullie en waar kan ik dat kopen heb nu van canson montval gekocht, ik zit ook zo te rommelen met die waterbrush pen iemand TIPSSS voor mij ook andere tippies zijn zeer welkom als beginnende disSTRESSER hihi.
De flesjes heb ik gekocht bij angelique van scrap en more, super service had 1 kleur dubbel die mocht ik houden en gisteren heb ze direct voor mij de gene die ik miste gepost en die heb ik nu net binnen super toch ,bedankt hoor

XX christa

19 opmerkingen:

Ursula's Kreativecke zei

Hallo Crista,
sind doch wunderschön und die Farben so harmonisch.

Liebe Grüße

Ursula

Marley zei

Hoi Christa,

Ik gebruik ook het Canson Montval papier (300gr)
In plaats van de waterbrush gebruik ik ook penselen! xMarley

Jopie zei

hoi Christa,

Ik vind de kaart erg leuk geworden en mooie kleuren.

groetjes jopie

Lia zei

Hoi Christa,

Ze zijn erg mooi hoor.

Papier ben ik ook nog niet uit.

Doe een stukje van een schuursponsje ter grote van je waterbrush erbij, dan komt er niet zoveel water uit elke keer.
Tip van het Hobbyjournaal.

Groetjes Lia

celia zei

Hey Christa, ik gebruikte ook het Canson Montvalpapier, maar heb via een hobbywinkel, Daler-Rowney ook 300gr New Grain Aquafine gevonden en dat werkt ook heel goed en is goedkoper...waar je het kan kopen in NL weet ik niet. :-(
Ik werk met een waterbrush van ZIG de medium tip, en veeg hem telkens heel droog.
Nu moet ik zeggen dat je aardig op weg bent hoor, heel knap zijn ze en supers zeg...zoveel kleuren!!!Nu moet het zeker lukken! ;-)
Ondertussen hou ik al meer van distressen als van de copic's.
Veel liefs en plezier, Celia.

Margreet zei

wauw meis super zeg. hihi k wist wel dat je graag wilde distressen maar dat je al zover was wist k niet. K zal zo eens ff n mailtje naar je sturen ;)
Liefs Margreet

Amanda zei

Wow Christa, wat ziet dat er mooi uit zeg, super ingekleurd, ik gebruik papier van Terschelling, bij de betere boekhandel is dat te koope en anders bij miekelotte, let wel op dat je de gladde versie neemt. En niet te hard drukken in de waterbrush, en hem ander gewoon leeg laten en het water van een schoteltje opnemen dan heb je er misschien meer controle over.

Succes verder, liefs Amanda

Nannieflash zei

Hi Christa wow youve images are coming along beautifully, love the way youve coloured them. With love and hugs Shirleyxxxxx

creacora zei

nou dat ziet er al toppie uit meis ik heb het opgegeven dat distressen ik kan het gewoon niet maar vibnd het resultaat altijd erg mooi dus helaas kan ik je geen tips geven
Groetjes Cora

Sandra zei

christa, voor de eerste keer distressen vind ik dit lang niet gek hoor. Ziet er goed uit
Gr sandra

Riet zei

Voor het eerst Christa,vind het prachtig hoor.
Ik ben het ook aan het leren,ohhh het is echt moeilijk.

Succes meis.
Liefs Riet.

Debbie Stip zei

Ha Christa, dank voor je lieve reactie op mn blog, dat maakt mij nu blij!

Ik vind deze afdrukjes er erg mooi uitzien hoor! Kan je helaas geen Distress tips geven, want moet het zelf ook allemaal nog maar eens goed proberen, maar als ik meer geleerd heb, hou ik je op de hoogte;-)

xxDebbie

Debbie Stip zei

Oh er zijn wel hele handige filmpjes ook op you tube te vinden dant dan weer wel en ook hoe je juist met Copics een Distress inkt 'look' kan krijgen. Dit is er één van:
http://www.youtube.com/watch?v=g_C1ubwFwjI&p=97E9677A391F1C7B&playnext=1&index=35

xxDebbie

Devlin zei

Ooooh, da's grappig! Ik was er ook al mee bezig. Maar heb maar drie kleurtjes, dus alles wordt een beetje hetzelfde, hahaha!

Maar dat ziet er goed uit hoor, goed bezig!!

Angelique zei

wat heb je dat al heel erg mooi gekleurd zeg! Ik gebruik ook cansonpapier, 300 gr. de Montval. het probleem ven je waterpenseel, tjaa dat is ook even oefenen. Je moet zorgen dat als je met de punt over je hand gaat, dat je dan geen water ziet maar alleen koud voelt. Is het eenmaal goed dan blijft het ook zo. En uuhh vooral een tip, knijp er niet in maar geef steeds een heel klein kneepje, terwijl je dat doet wrijf je het meteen af aan een stukje keukenpapier. heel veel succes!! En natuurlijk bedankt voor de reclame hihi, service hoort erbij, niet dan??

nicolet zei

Wow schitterend!!
Groetjes Nicolet

chrilvian zei

probeer je nu mij hier mee te verleiden?
ahhahahahahh

Miranda Slagboom-de Groot zei

het is goed gelukt. ik werk zelf heel veel met distress inkt. ik gebruik aquarelpapier van terschelling of van clare fontaine. mijn waterbrush vul ik niet met water anders komt er teveel water uit. ik doop de punt in een bakje water en veeg de punt af aan een vochtig washandje.
groetjes miranda

Margreet zei

Wauw, wat mooi en dat voor een beginner.
Veel succes
Groetjes Margreet