zondag 17 mei 2015

DT Studiolight - My Little Butterfly


Hoi allemaal,

Vandaag laat ik jullie een gepimpte koffertje zien.
Ik had een tijd geleden een ijzer koffertje gekocht bij de kringloop, dacht schattig neem mee je weet het nooit.

En een hobby vriendin is jarig ik dacht ja die is voor haar .

Als eerste heb ik het koffertje behandelt met de witte gesso van Dutch Doobadoo.
Als dat droog is heeft je papier meer hou vast en ik wilde het koffertje wit bruin ,toen de grote scrapvellen gebruikt uit de My botanic garden serie, de SCRAPMBG06 voor de voorkant en de SCRAPMBG02 voor de achterkant.

Ik heb al het scrappapier geplakt met dubbelzijdig tape en klein beetje lijm .
Meestal de grote projecten plak ik het papier met dubbelzijdig tape dat vouwt en plakt in de vorm die ik wil en met lijm wil dat niet altijd lukken .


Als eerst heb ik vel SCRAPMBG06 op maat en vorm gemaakt, de hoeken van het koffertjes zijn rond , met een afrond pons de hoeken bewerkt daarna het wond gaas op het vel geplakt en daarover heen gaat vel  SCRAPMBG04 .


Ik wilde een leuke natuur scene maken ,
Verschillende easyvellen hier voor gebruikt de  EASYMBG426 het meeste.
De bloem uitgedrukt en met 3d kit opgehoogd.
De vogeltjes ook uitgedrukt en met het 3dkit verhoogt .

Uit de leuke vlinder vel EASYMBG430 , de blauwe vlinder uit het vel gedrukt en met een kwastje de vleugeltjes wat opgebold voor dat ik het vast plakte. 

De zijkanten vond ik kaal , ik heb aan beide zijdes een strook uit SCRAPMBG02 gebruikt.Het afdrukje is van Ppinkydolls, ingekleurd met distress inkt , verder de vleugeltjes van het elfje met stickles stardust bewerkt.

De hengsel van de koffer heb ik met stukken tule versiert, tule in de kleuren van het papier.De inhoud was een leuk verjaardagspakketje geworden , met van alles en nog wat erin kwa hobby gebied ;).
Achter op het koffertje had ik een persoonlijke tekst nog geschreven.

En de ontvangster was er heel erg blij mee .
Hoop dat jullie het ook weer een leuke post vonden en tot gauw weer .Voor de Bloghop van Dutch Doobadoo even verder naar beneden scrollen!


2 opmerkingen:

Ela Rubira zei

Heel erg leuk gemaakt en zo zie je maar dat dit soort dingetjes altijd weer van pas komen! Groet Ela

Astrid zei

Ik vind hem prachtig Christa en hij staat nog steeds bij mij te pronken in de woonkamer. Iedereen kijkt ernaar en wil er aan voelen en zo. Echt super mooi gemaakt. Dank je wel nogmaals.
Liefs Astrid