zaterdag 5 oktober 2013

Voor Elisa die heeft haar zwem DIPLOMA A gehaald




Hoi allemaal,

Gisteren 4 okt heeft Elisa dochter van mijn vriendinnetje Martine( madeliefjuh) haar Zwemdiploma A gehaald ,wat goed van haar he.
Ik had deze kaart voor haar gemaakt een criss cross met een vaste kaart met een zakje erop geplakt en daar in zitten snoep Orka's in.
Ik heb een oudere magnolia gebruikt , gekleurd met distress, papier is van Bobunny , ooit is gewonnen bij een andere vriendin Janine ( chrilvian) ,wat Noortjes gebruikt, Marianne design en Memorybox.
Pompomlint jaaa mensen bij de action 3 kleuren ff tippie.

Deze kaart doet mee bij de challenge van Time for Magnolia Challenge een peek a boo kaart een kaart met een kaart erin geen tags.
XX Christa

10 opmerkingen:

Lia zei

Wat een leuke kaart, helemaal top,
groetjes Lia

Karin zei

Wat een leuk kaartje zo met die snoepjes erin. Dat zal ze vast heel erg leuk vinden!
gr. Karin

marion zei

Heel gaaf gemaakt meis en zo toepasselijk, knuf, Marion

Ju@nita zei

Christa wat een schitterende kaart heb je gemaakt,zo leuk met dat zakje orka's erin.Houdt je idee in gedachte want mijn kleindochter moet binnenkort ook voor d'r A afzwemmen.

lieve groetjes Nit@

Ellen zei

Wat een super leuke kaart heb je gemaakt Christa...prachtige details. Top!
Wat zal ze hier blij mee zijn.
Liefs Ellen

Anita Meijer zei

Oh wat is die super Christa, wat een pracht kaartje heb je gemaakt voor haar, wat zal ze daar blij mee zijn net zoals met haar diploma A.
Liefs van Anita

jolanda zei

prachtige kaart

Chantal zei

Ohhhhh wauw meis, hij is werkelijk weer geweldig mooi! Ik kijk mijn ogen uit! Bedankt voor je deelname aan onze Time for Magnolia Challenge! Lieve groetjes, Chantal

Christa zei

Wat een super gave kaart !! En wat leuk met die orka's in dat zakje. Echt een super leuk idee. Bedankt voor het meedoen bij TFM deze keer. Enne .... THNX voor de Action-tip. Groetjes van Naamgenote.

arjette zei

Het is weer een bjoetie Christa, super leuk!!!! Dank je wel voor het meedoen bij TFMC!!

gr. arjette.
ps tot zaterdag!!! Heb er zin in!!!