zaterdag 30 juli 2011

Zuster Tilda





Eindelijk hebben we een zuster tilda , ik zat daar al zolang op te wachten ,werk zelf ook in de zorg dus vond deze echt mijn favoriet .Ik heb dus de Nurse Tilda gebruikt voor deze kaart dit is een nieuwe stempel uit de nieuwste magnolia serie "The winner takes it all"Ik heb haar ingekleurd met de CopicsHet Scrappapier is van My minds eye uit de serie So Sophie "prettygirl"De Bloemen zijn de nieuwste Doohickeys uit the Rainbow collection , in het midden van de bloem va die schattige kleine roosjes en even vermelden dat er 2 maten zijn en geen drie het lijkt nu net op deze kaart dat het er drie zijn maar ik heb de twee witte bloementjes op de hand verder afgeknipt ;), julie zien het je kan er allekanten mee op.De Swirls komen uit de Doo, hickeys Butterfly dreams collection.Ook heb ik de Doohickey Tilda lace gebruik in rood en wit papier gestanstDe dollie is van Nellie's choiceVerder af gemaakt met wat Stickles en dewdrops en verbandgaas.Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!



XX Christa


Deze kaart doet ook mee met de Challenge bij Tomic

dinsdag 26 juli 2011

Gastdesigner DOODLE PANTRY





Hallo allemaal


Vande week kreeg ik een mailtje van Laurie of ik haar gast designer van augustus wilde zijn en ik zei meteen, you can count on me hihi.



Ik heb voor doodlepantry een half jaar gedesignd, dus vind het super om in mn oude team te zitten

Ik heb een kerstkaartje gemaakt met die lieve babypinquin ,dus doe weer allemaal gezellig mee de release die komt is weer SUPERRR
XX Christa



Digi Doodle PantrySoft baby penquin

papier :basic grey cappella


Cheery lynn flourish swirl
Sterren randstempel magnolia

maandag 25 juli 2011

Nijmeegse vierdaagse




Hoi allemaal ,


Mijn vriendin Suzanne, heeft samen met een vriendin van haar de nijmeegse vierdaagse gelopen,

en ze hebben het gehaald ,superr!!

Ik heb een paperbag opgepimpt, lekkere voetenmasker en gezicht maskertje erin gedaan en een lekkere milka reep, nou Suuz ga maar lekker relaxen hihi.

XX Christa

zaterdag 23 juli 2011

Voor Chris



Hoi allemaal,


Deze kaart heb ik gemaakt voor Chris de zoon van Janine (chrilvian) hij is vandaag 4 jaar geworden.

Het afdrukje heb ik gekregen van Sandra , er stond op zn shirt een 5 ,en Chris is 4 geworden dus vandaar dat ik het shirtje zwart heb gekleurt.

Ik heb een mini tekenblokje erin vast gezet en 4 cars stempels erbij gedaan ,toch grappig!!

Wens iedereen een fijn weekend ik ga nu ff niks doen zit nu in mn 2e werkweekend, volgende week mn laatste dan heb ik het echt gehad hoor.

XX Christa

donderdag 21 juli 2011

Voor de jarige job!!

Hoi allemaal ,

Gisteren heeft Angelique dit allemaal van mij ontvangen, ze is vandaag JARIG ,joepiieee van harte gefeliciteerd en nog vele jaartjes xx
Ik ben ffies lekker bezig geweest, een kaartje gemaakt met tilda papier en de Cheery lynn designs stansen de vlinder en de flourish swirl met de blaadjes .

En ik had een gaaf idee, dat ik op de dt dag was zag ik nog geen bordje aan de deur hangen ,dit was mijn kans om er een voor de Scrap&More winkel te maken





Hier ook weer tilda papier en de Cheery lynn designs vlinders, tja en dit bord heeft ook 2 kanten een open en closed kant , de letters heb ik bewerkt met cracklepaint ,super leuk spul





Hier ook weer tildapapier en vlinderstansjes van Cheery lynn designs

En ik heb nog een leuk kistje opgepimpt, met lekkere inhoud ,het blad en dollie is ook van Cheeryl ynn designs






Nou was een heel projekt maar oww zo leuk om te maken , en Angelique is er super blij mee zei ze ;)

Fijne dag allemaal

XX Christa

dinsdag 19 juli 2011

Verassing!!




Hoi allemaal,




Deze afdrukjes mapje heb ik gemaakt voor iemand die mij een verjaardagskaart toen had gestuurd ,ik zou nog 1 iemand verassen , WIE??


Het afdrukjes mapje is verstuurd ;)


NAAR MAJO had bericht gehad dat ze het mapje vandaag had ontvangen veel plezier ermee


XX Christa

zondag 17 juli 2011

Anyone for Anya



Hallo allemaal,


Vandaag weer een nieuwe challenge bij Anyone for anya, maak een interactieve kaart, dat houd dus in iets wat beweegt schud schuift , schudkaart,easelkaart enz

We hebben een gave sponser namelijk All that scraps dus doe gezellig mee.

XX Christa

woensdag 13 juli 2011

Kerst

Hallo allemaal,
Ik vond jullie berichtjes super om te lezen nou en of ik me kapot heb geergert aan die ns maar ja,heeft niet de pret verpest gelukkig
Vandaag een kerstkaartje , heb het afdrukje ingkleurd met de distress inkts
Fijne dag allemaal
XX Christa

maandag 11 juli 2011

Dt Dag Scrap & More




Hoi allemaal ,


Afgelopen zaterdag was het zover een DT Dag van Scrap & More, na een hoop geruil op het werk kon ik ook komen had dus een vrij weekend.

Om half 7 in de trein ,ik wist dat ik al later kwam omdat ze van de ns aan het spoor tussen alkmaar en uitgeest bezig waren,dus dan moet je met de bus PFFF, die chauffeur reed zo langzaam dat we bij staion uitgeest waren zag ik mijn trein weg rijden he. BALEN!!!

In een trein gestapt reed door naar utrecht, in utrecht een tijd staan wachen ,waren koper dieven actief geweest op het traject denbosch.

Eindelijk kwam die trein hup erin, na een tijdje stonden we stil , 40minuten geduurt,wat gaat de tijd langzaam dan , op een gegeven moment stopte die trein en we moetsten allemaal uitstappen.

Weer in de andere trein deze ging richting denbosch langs oss, onder tussen had ik al heel wat telefoon gesprekjes gehad met Wilma, die zei meteen in oss uitstappen is dichterbij.

In oss uitgestapt ,kwam Erik man van Angelique mijn ophalen .

Nou eindelijk aangekomen was het volgens mij al na 12uur .

Met de dames kennis gemaakt,kopje koffie nou kwam helemaal weer bij haha.

We hebben een cupcake gemaakt super leuk om te doen , ik heb gekozen voor het papier van Prima marketing " Sparkling Spring".

Met heel wat kant en lintjes en roosjes het afgemaakt , Angelique geeft deze workshops klik hier voor informatie.

Tussendoor hebben we lekker geluncht,daarna moet er weer hard gewerkt worden haha.

Ik heb ondanks de hele wereldreis heen heb ik een super middag gehad , terug reis ging zoals het hoorde gelukkig ,was even goed 10 voor 9 thuis .


Angelique nogmaals bedankt voor deze superrr dag , je heb ons flink verwend ,vond het super gezellig met de meiden op naar de volgende DTdag ;)


XX Christa

zondag 10 juli 2011

Kleuren Challenge bij Anyone for Anya





Hoi allemaal,


Vandaag weer een nieuwe challenge bij Anyone for Anya ,hier mijn DT Bijdrage

Ook voor het eerst een trap kaartje gemaakt, vind deze zelf erg geinig geworden.

Gisteren een super DT Dag gehad "Scrap And More" we hebben echt een gave cupcake gemaakt, maar die laat ik snel zien ,heb net mn taarttafeltje klaar ,verslag volgt snel hihi


XX Christa

vrijdag 8 juli 2011

kerstkaartje

Hoi allemaal,

Een roze kerstkaart deze keer, deze stempel had ik toen op de beurs in denbosch gekocht vond die zo lief . Ik heb al een paar keer de vraag gehad van wie die vleugels zijn ,,deze vleugels is een mal van magnolia deze vind je HIER!!!
Bedankt voor jullie lieve berichtjess,,Fijne dag allemaal

XX Christa

dinsdag 5 juli 2011

Tag




Hoi allemaal,


Van de week een leuke tag gemaakt , de Tag is een bestaande van Ranger.Het afdrukje is een oudje van magnolia, ik heb deze stempel en vond dit een mooi geschikt moment om is tevoorschijn te halen ;) , heb het ingekleurd met de copics .Deze Tag met het leuke papier van Mariannedesign "folklore"de achtergrond mee beplakt.Een stukje golfkarton erachter.Het vogelkooitje is ook een stans van Marianne design Met de gave Swirl van Tim Holtz over het kooitje geplakt en bewerkt met de stickles, verder met wat dewdrops lint en jutte afgemaakt .


Fijne dag allemaal XX Christa

zondag 3 juli 2011

Ben en Wendy

Hoi allemaal,

Vande week had ik deze kaart gemaakt voor onze lieve vrienden Ben en Wendy, ze waren 30 juni namelijk 5 jaar getrouwd, en ze zijn ook katten gek, dus dacht ik heb nog een lieve afdrukje van cc design ,vond het wel toepasselijk zo.

Ik heb het papier van Marianne design "Songbook" gebruikt en ribbelkarton, en de vogelsnijstans "folklore" is ook van Marianne design .Het afdrukje is van CCdesign , gekleurt met de copic markers.De dolly hart is een stans van Cheery lyn designs.Verder afgemaakt met een zestientje , wat verschillende kleuren Stickles.
De namen heb ik met een mini alfabeth gestempelt en uitgeknipt, en met de rode parel pen het hart in gekleurt, verder nog witte pareltjes van de parelpen in het midden van het hart gedruppelt.De randen met sneeuwpasta besmeerd.

XX Christa

De kleuren van je Land bij de Challenge van Anyone for Anya



Hoi allemaal .

Vandaag de nieuwe challenge bij Anyone for Anya , maak een kaart creatie in de kleuren van je land ( vlag)

Eerlijk gezegt vond ik het een moeilijke opdracht , vind het een mwahh kaart haha.

Dus laat zien wat jullie er van maken bij Anyone for Anya

XX Christa

vrijdag 1 juli 2011

Nieuwe Challenge bij Scrap and More

Hallo allemaal,

Vandaag begint de nieuwe challenge bij Scrap and More blog, dit is mijn DT bijdrage.
Maak een kerstcreatie maar zorg er wel voor dat er minimaal 1 artikel op je kaart aanwezig is die verkrijgbaar is in de winkel van Scrap and More ,ook moet je volger zijn van het Scrap and More blog.
Wat kan je winnen , een waardebon van 15euro te besteden in de winkel/webwinkel van Scrap and More

Ik heb het papier van Marianne Design gebruikt "folklore" , de stans van Marianne Design, een grote taart kleedje, van die gave tassels ( ik geloof dat je die zo noemt, ander kwastjes hihi)
Lint,stickles,golfpapier,parelpen, plakparels, allemaal verkrijgbaar bij de winkel SCRAP AND MORE

Succes allemaal XX Christa

De kaart doet mee bij dutch magnolia lovers